Fi Fi FiFAN

Nu är julen nästan över, den har varit lika varm som alla andra år.

Igår var natten en helvetesnatt, jag jobbade i garderoben på ett nytt ställe, ett ställe på stureplan. Stället, även kallat "tvålen" hade den minsta garderoben ever, de hade rum för ca300 jackor (endast).
Klockan var runt tolv då jag fick meddela de kommande gästerna att garderoben (tyvärr) var full, de blev självklart förbannade, det kan jag väl förstå.
I några minuter stod de arga gästerna och suckade vid mig, tillslut kom en kille och hämtade ut sin jacka, då kom alla de arga människorna springandes och ville hänga in sina jacka, de tyckte att det var självklart eftersom det var en jacka som hade hämtas ut. MEN DET GÅR INTe, eftersom allt inne i garderoben är så jävla pressat. De blev skit förbannade på mig eftersom de inte förstod(de var väldigt berusade också), jag tror aldrig jag har hört så mycket skitsnack om mig någonsin.

Som tur fick jag riktigt mycket beröm, men jag vill inte tillbaka idaaag!!!(FIFAN)

Saknar min bästis<3

Dan före doppardagen

Jag kan säga med ett stort B att jag är besviken på mig själv detta år. Detta är första året jag inte har följt Julkalendern, jag har verkligen inte hunnit även fast jag har velat. Det känns ganska jobbigt att akutkolla på den nu? Så jag får helt enkelt hoppas på att den finns kvar på SVTplay ett tag, fast det är inte direkt samma sak, men då har jag ändå sett den.

Nu ska jag till grannen och dricka gratis vin från en annan granne, torsgränd är det bästa som finns och därför ska torsgränd ristas in på min höft innan denna sommar. Det är iallafall min och min grannes plan, en otroligt bra plan.


Hjärtan dan före den bäste dagen, självaste Julafton

Boys boys boys

Fy jag är så trött, känner mig krasslig också, men ikväll är det myskväll med torsgrändsbarnen så jag måste ta en nap så jag känner mig lite bättre, vi ska faktiskt byta julklappar idag, så det går inte att missa!


.

Jag hade inte raaaaaadeeeeeeeeeeerat allt!

I´m in Miami bitch(snart så, låten är bra)

Jag släppte julstädet och fixade ipoden, nu känner jag mig redo att åka tåg igen.

Higher

Jag är som jag var för tio år sedan, idag räknarjag fortfarande ner dagarna till Julafton, världens lyckligaste dag. Jag längtar så mycket, det är en sådan otroligt lycklig, varm och underbar dag, man glömmer allt det dåliga.

Jag tror just jag tappade alla mina låtar jag hade på min ipod, FAN!


Bad romance

Jag blev plötsligt osäker!

Tröttaste dagen idag, jag trodde jag hade förvandlas till en sten när jag tog min tupplur på dagen. Men nu är jag mest taggad tillsammans med min 7.0a och väntar på att Linn ska ringa så jag kan springa ut och pullsa i snön påvägen till fridhemsplan. Det kommer bli grymt kul med dragonsutgång idag!

Tack igen Devils för min fina lila spikmatta<3<3

Tiden springer, saknaden blir större!

Tiden går så snabbt, min tid bara flyger iväg, det känns som om klockan bara tickar varje steg jag tar, nästa vecka är det redan jul och att det är 2010 bara om några extra steg är helt otroligt, 2009 har gått väldans snabbt! Destu äldre man blir, destu snabbare går tiden.

Man inser inte hur mycket man behöver en person i sin vardag först personen är borta, jag saknar min Louice och kära jebbi så otoligt mycket, det är verkligen tomt.
Det är fler och fler som åker iväg på sina egna äventyr nu, så tänkte jag men vad får jag göra då?
Så kom jag på mig själv, att jag går snabbt in i "lillvuxenlivet", jag tar hand  om mina småsystrar, träffar mina älskade drakar, jobbar, pussar på min pojke och träffar mina kära vänner som är kvar här i stan med mig.

Tiden springer iväg, så snart är alla hemma igen.

En stor kram, med stort K

När jag hör vissa låtar kan jag jag komma att tänka på olika människor. Just den låten tänker jag på dig, men det känns fel, men jag vet att jag saknar de vi hade, när vi satt och pratade in på småtimmarna.

Jag saknar rätt mycket men jag är ändå rätt nöjd.

7 December 2009

Johannas födelsedag nu, vi sitter i hennes nya mysiga(omublerade) lägenhet. dricka, chips, godis, morötter, dip och spel gör livet roligare.
Nu har min partner in crime åk till älskade thailand, så nu jävlar DEVILS och KLEENIS, nu blir vi bäst under den här tiden, det kommer bli bäste tiden!

3 December 2009



Fuck me, skrev just ett inlägg så råkade jag logga ut, pissa ner mig!
Skrev att jag kommer sakna min PARTNER IN CRIME, men fritzzuzzz är det bästa! OCH devils är bäst, idag var ni bäst.
OCH det är mesti kul med juluppvisning på lördag..
Vi ska ROCKA påååå

RSS 2.0