30 Oktober 2009

KE$HA - TiK ToK
Eva Simons- Silly boy

Det spelas allra mest bland ol-spelet! Vi har da mest kul medan vi taggar for strippklubben!
Ammi skapade forra inlagget, mest skojsi.
Du kan inte saga du, det, namn SAAAAAA Fuck me sideways!

30 Oktober 2009

KE$HA - TiK ToK
Evafittmalin har fett me kul

30 Oktober 2009

Massor med fina klader till oss alla, harfargning, skratt, pussar, stokig fest och ikvall blir det strippklubb. Jag alskar London, vill bara vara har i flera veckor!

28 Oktober 2009

Forsta dagen i London har borjat, vi vaknade och mest mos i sangen, fixade oss och rorde oss mot city. Vi hann inte sa mycket idag eftersom vi skulle ata middag innan tant Ammis traning. Men lite pasar fick vi med hem!
Nu skapdricker vi har i vantan pa tanten for att ga pa stokig fest! Kanske Nike, Sofia(?) och Annie kommer, kan bli skoj.

Nu ska jag vanda mig om och prata med fisen!

http://www.youtube.com/watch?v=ds_n1lt7pZk

27 Oktober 2009

Jag hoppade lite i min säng av glädjeskutt. Det blir en underbar dag!



Vi är allt bra söta, Kb-söta-hjärtan.

26 Oktober 2009

Nu har jag Nattis brevid mig(hon försöker sova, men det går inge vidare för henne), imorgon ska jag göra massor innan jag åker till skavsta.
Längtar tills imorgon, tror inte jag kommer att kunna somna ikväll.

25 Oktober 2009



Fy vad jag saknar dig, saknar dig jättemycket min prins.
Imorgon börjar jag tidigt, ska jobba frukost för första gången, är faktiskt lite nervös, känns nästan som min första dag igen.

24 Oktober 2009

I cant wait to see you again.
Nu är alla mina kläder fixade, jag har nog full pott på vuxen(tvätt)poäng.
Nu väntar jag mest på att få ducha, det ska bli underbart. Kanske ett Desperate(fusk) avsnitt?


På Tisdag älskling, då ses vi, på Tisdag får jag krama dig, på Tisdag får jag se dig när jag pratar med dig, på Tisdag får jag vara med dig i en hel vecka. Jag längtar så obeskrivligt mycket.
På Tisdag åker jag, Nattis och Lisafisa till dig dig dig i London, vi kommer ta London med storm. Vi ska dit och slå klackarna i taket. Det här kommer bara bli mer än galet roligt, galet.

You cant wait to see me again.


23 Oktober 2009




London på Tisdag, det blir underbart. Längtar allra mest!

Sweet dreams

Nej nu ska jag dra mig till jobbet, fast jag inte vill. Men då går tiden snabbare så kan det bli tisdag för då åker jag till London.

Nu ska jag ta bussen och fortsätta tänka på dig


22 Oktober 2009

Cause you had a good girl, good girl, girl, thats a keeper. You had a good girl, good girl but you didn’t know how to treat her.

Palla jobba..

21 Oktober 2009

Saknar dig, även fast det bara har gått två dagar utan att jag har fått höra din röst.



Min vardag ser ungefär ut såhär:
Jobb
Åka Hem
Träning
Hem och sova för det är jobb dagen efter igen.

Fy jag börjar redan tröttna, det är så fruktansvärt enformigt, speciellt när Devils har varit nere i en svacka för länge, men det blir det ändring på, eller ändringen började faktiskt redan på träningen i tisdags.

Nu ska jag bumsa i säng, jag börjar faktiskt tidigare imorgon.

20 Oktober 2009

Imorse hade jag verkligen ingen lust att jobba, ville bara dra täcket över huvudet och trollas bort. Men när jag väl kom till jobbet och tog första beställningen blev det mest skojsi, tiden gick snabbt och allt gick bäst, argisen var till och med snäll mot mig.

Idag åkte min prins till New York, tänkte först hur avis jag kände mig, men så kom jag på att det bara är EN, EN vecka kvar tills jag, Nattis och Lisafisa åker till London. Det kommer bli mest bäst.

Nu ska jag äta födelsedagsmiddag, Grattis Mamma, sedan är det träning själv med Devils eftersom Louice är på tråkigt möte.

19 Oktober 2009



Nu är jag hemma igen, på Torsgränd, det är dock rätt skönt. Men kommer sakna lägenheten på Odenplan riktigt mycket, mest kommer jag sakna min roomie Nattis, älskade Nattis:).

Helgen har varit underbar, jag har varit finast i mina nya skor(VB), men längtar ännu mer till den kommande helgen för den blir bara bättre, utgång med mina kb-hjärtan!


11 Oktober 2009



Jag vill mest ha.

11 Oktober 2009



Älskar dig min Ängel

10 Oktober 2009



Yes i can see her, cause every girl in here want to be her.
Oh she´s a diva

Älskar att bo själv med Nattis, just nu är vi mysiga vuxna, blir vi barnsliga barn senare ikväll?

8 Oktober 2009

Kommer inte kunna flytta hemifrån själv på ett braa tag, det är otroligt läskigt att vara själv, hoppas Johanna blir räddaren i nöden snart!
Saknar dig Ammi

8 Oktober 2009

En helvetes natt blev det, en full prins på vift i sthlm utan mobil. Efter en timme på Odenplan så låg jag i soffan och värmde mig.
Dagen på jobbet var lungn och nu sitter jag på köksbänken och kollar på Nattis när hon gör mat till oss båda. Snart är det dax för träning med småsytrarna och min partner in crime.
Jag är TRÖTT, men nu ska jag mätta min mage. Nattis skriker något om att jag ska fixa pastan, men hur gör man?

5 Oktober 2009

Denna natt i hemmet på Odenplan gick super, men så svårt kan det inte vara. Jag har dock haft lite problem med katten Sessan, hon har inte velat bajsa i sin låda fast den har varit ren, så jag har tänkt att hon kanske gör det som strejk mot mig, att hon kanske inte gillar mig. Men inatt bajsade hon allt i sin lådaaaaaa!! Hurra!

Idag har jag haft en chilldag på jobbet och varit med min prins, nu är han här fast att han är allergisk mot Sessan, men antar att det bara är fotbollen som lockar, IFK mot GAIS

4 Oktober 2009

Nu har jag gjort Nattis redo för lägenheten på Odenplan, fast nu sover hon, ganska tråkigt. Jag vet inte varför jag inte är trött? Jag vill bara att tröttheten ska krypa in i min kropp. Just nu pratar jag med min sis, saknar dig så mycket Ammi, lämna London och kom tillbaka till mig.

Söndagsångesten är tillbaka.

4 Oktober 2009



Första natten hos morbror är avklarad, Johanna har varit nattens sällskap eftersom min roomie svek mig. Så här roligt har jag och Johanna haft idag, jag grät ett tag.
Matlagning ska ske och sedan träning med älskade Dragons.

3 Oktober 2009

Grattis Jempa på 20års dagen, nu är du en stor flicka, det är jag med, jag sitter just nu i min morbrors soffa med en kopp kaffe och klappar katten Sessan. Nu ska jag bo här ett tag, jag och mamma har förberett med mat och annat.
Jag kollar just nu på Svenska Hollywoodfruar, det är allt ett knäppt program, vet inte vad jag ska tycka.
Nu ska jag göra mig iordning för att hälsa på Nattis, Johanna och sedan vidare på date med min prins.

RSS 2.0