30 Augusti 2009

The last time I freaked out, I just kept looking down, I st-st-stuttered when you asked me what I'm thinking about, I felt like I couldn't breathe, you asked what's wrong with me. My best friend leslie said: "Oh, she's just bein' Miley" and next time we hang out I will redeem myself, my heart can't rest till then, Whoa, whoa, I can't wait
to see you again


31 Augusti 2009

Ännu en arbetssökande dag, alltså inte så mycket att göra, jag borde söka jobb men mina CVs är slut så det får ske imorgon. Men idag har jag fixat med mina tackkort som ska skickas ut till mina nära och kära som uppvakade mig på min student, läst lite och laddat upp bilder från hemliga kamerna. Det är bilder från Lollos B-day, varför jag kallar den "hemliga kameran" är pga en tjockis i göteborg som råkade sätta sig just på min kamera, som då funkade. Mannen var okänd och var försvunnen när jag såg skadan på kameran, så displayen är sönder man ser  nämligen inte vad man tar kort på eller hur kortet blir. Så då blev "hemliga kameran" ett passande namn.  


Bilder från Louice B-day



Mina tackkort.


27 Augusti 2009

Idag har jag varit duktig! Jag har sökt jobb, jag har lämnat tio CVs till olika affärer. När jag kom hem från jobbsökandet  var jag helt slut, eftersom min kropp inte är sig normal ännu. Jag somnade så fort jag la mig i soffan, jag sov i hela tre timmar. När jag vaknade tog jag på mig lite kläder och tog mig till centralen för att möta Fredrick, det är nämligen Pontus kompis från Göteborg. Jag skulle möta upp honom och sedan ta honom till Sundbyberg, hem till Pontus, men jag hade helt glömt bort att jag skulle äta middag med min familj, mormor och hennes man Rolf så stackars Pontus fick komma till centralen ändå, men han kom mycket senare så det var därför jag gick dit för att möta upp Fredrick.

Middagen var super mysig, med massor av god mat. Men nu är det bums i säng, jag är inte riktigt frisk ännu, jag har en bit kvar.

26 Augusti 2009

Idag har det varit en bättre dag, snart är vanliga jag tillbaka. Idag har jag träffat Sofie på ett café som heter 19 det ligger på tegnergatan 19 och ägs av Sofies gamla klasskamrat Linnea. Det var mysigt och hade massor goda bakelser, det är helt nyöppnat, idag var det nämligen andra arbetsdagen för tjejerna.
Nu har jag också betalat min första telefonräkning, grattis Malin. Så imorgon ska jag ut och söka jobb för mina pengar börjar smälta som smör i stekande sol.

Jag ska fortsätta att äta ost med min mamma och lillebror nu, sedan är det sovtime för mig.

25 Augusti 2009

Träningen med Devils gick lysande, det var lika kul att träffa alla nya och gamla igen. Det är så underbart att lära känna alla nya, jag har en riktigt bra känsla inför nästa år. Idag fick jag höra något roligt från en av tjejerna, hon tyckte att mitt efternamn var coolt, BERG, typ Sveriges vanligaste efternamn.

Nu ska jag ta hand om min tioåriga kanin och se på so you think you can dance.

25 Augusti 2009




Om en timme och fyra minuter så börjar träningen med mina småtjejer, längtar så. Jag har fått massor av nya söta tjejor i laget som jag håller på att lära känna nu vilket är otroligt spännande!!


25 Augusti 2009

Idag 07.30 skulle jag ha opererat mitt knä på Huddinge sjukhus, men jag ringde återbud för ca en vecka sedan eftersom jag vill hålla på med cheerleadingen ett år till, vilket inte skulle ha varit aktuellt ifall jag opererade mig idag eftersom rehabtiden var på 4-6 månader.

Imorse vaknade jag upp utvilad, för första gången på ungefär två veckor, alltså hostade jag inte lika mycket inatt. När jag vaknade satte jag på datorn för att se nattens avsnitt av Paradise Hotel(det danska), så ser jag att de har lagt upp avsnitt för hela veckan, alltså program som inte ens har visats på tv, vilket de aldrig brukar göra. Men jag blev glad, så jag låg och kollade på alla fyra avsnitt på raken med lite te som sällskap.
Efter de så kom min snälla mamma in med min tvätt som jag egentligen ska tvätta själv och då fick jag ett ryck att städa hela mitt rum, så jag dammsög, vek in alla kläder, skakade ur mitt överkast utomhus och bäddade min säng. Ganska duktigt eftersom jag är sjuk, blev rätt yr dock.

Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa en bok som heter Pubertet - no problem. Kan vara rätt kul.

24 Augusti 2009

Idag kanske jag är lite bättre, eller jag är det just nu iallafall, det blir nog värre snart igen. Jag måste bli frisker nu så jag kan gå ut och söka jobb, har sådan ångest för jag fick min mobilräkning idag så nu försvinner det ännu mera pengar som jag egentligen behöver eftersom jag inte har någon direkt inkomst just nu. Ja, vuxenlivet suger.
Idag är det även en hejdåstund för nike efterson hon ska flytta till London imorgon tidigt på morgonen, den missar jag också pga mitt elände. För nu måste jag ligga hemma och bli FRISK..

Nej nu ska jag börja spana på resor till kära shoppingstaden London(där jag ska hälsa på min syster Ammi och Nike såklart).

23 Augusti 2009

Nu börjar klockan bli mycket för en sjukling som jag, så snart ska jag släcka lampan och sova, eller ja sova kommer jag inte riktigt få göra eftersom hostan hindrar mig, men försöka iallafall. 
Jag är även fast i ett spel nu, bubbelshooter heter det, ett väldigt kul spel, samtidigt kollar jag på barca matchen med min lillebror(det är lite roligare och nu kolla när zlatan är med).

Bums i säng..

23 Augusti 2009

Nu har jag varit sjuk i två veckor, det börjar kännas lite besvärligt eftersom jag måste ut och söka jobb..
Jag är trött på att inte träna, ständigt vakna på nätterna och hosta så mycket så det känns som om lungorna ska flyga upp vilken sekund som helst.
Just nu har jag feber också så jag får inte åka och kolla på träningen, vilket jag vill, jag vill bara träna nu för om en månad kommer top gun och då måste jag vara i form, vilket jag inte är just nu efter sommarens godheter.

Nu ska jag sova och förhoppningsvis bli frisk.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0