28 September 2009

Nu är TP lägret slut, så tråkigt. Men kroppen är helt slut efter dessa dagar, jag orkade knappt jobba idag.
Idag var jag också hemma hos min morbror och fick instruktioner för att vara kattvakt hemma i deras lägenhet, jag ska bo där i två veckor medan de gifter sig i New York. Det ska bli super kul att få känna på att bo själv, eller helt själv är jag icke, min söta vän Nattis ska vara min rumskamrat. Det är självklart tråkigt att jag inte kan se min morbror gifta sig i fiiina New York.

Nu ska jag fortsätta att kika lite på tv, sedan blir det läggdax.



24 September 2009

Nu ska jag bege mig till st erikpslan för att träffa Fridaklutt, vi ska leka lite tills vi ska träna, love TP.
Grattis Rebbi 19 och Helling 15, mega puss.


23 September 2009

Jobbade övertid, gick hem, åt, åkte, träffade TP. Tredje året i rad nu, men pirret i kroppen kör ett varv runt  som vanligt. Tempot är högt men alldelses perfekt, allt är perfekt. Längtar tills imorgon, jag längtar inte till jobbet, men till träningen, ge mig TP igen, ge mig dragons! DF4E långt in i mitt hjärta.


Det bästa ordet är perfekt, en perfekt tröja(bilden är snodd från Frida kleenis)!


22 September 2009

För varje dag som går börjar jag känna mig mer och mer som en vuxen, men jag är inte vuxen ännu, jag vill vara barn ännu längre.
Nu ska jag fortsätta och vara barn och kolla på systrar i jeans.
TOP GUN IMORGOOON, mest taggad.

21 September 2009

Gymnastikuppställning klar, så nu är jag väldigt spänd inför morgondagen med Devils. Idag har jag jobbat, smidigt planer och varit med Pontus+Johanna, mest mys.
Nu fortsätter min Bokläsning.
TOP GUN hjärta DRAGONS på onsdag, FREAKYUNDERBART.



Ses snart?

20 Septermber 2009

Jobb på donken, jobb på Le Bon, trött malin och underbara tio månader.

Pizza kanske? Vore gott, JA.

20 September 2009

Oh herre, jag har missat TVÅ days avsnitt, Frida: VI BEHÖVER PRATA!


15 September 2009

Fööör jag är lycklig, fööör jag är lycklig.
Nu är jag på Alpvägen igen efter en lysande träning med mina små flickor. Det är mest tråkigt på tv så nu sitter jag ivrigt och väntar på scrubs, men tiden går inte direkt snabbt.


Det var det roligaste jag hittade bland Pontus fina bilder.

14 September 2009



Lite fina bilder från i fredags.
Intervjun avklarad, nu ska jag dricka kaffe hos Johanna.


13 September 2009

Nu har jag träffat Johanna, så underbart. Hon hade med presenter hem till mig, en klocka, solglasögon, örhängen, armband och ett thailänsk stift mot förskylning.
Snart är det träning med Dragons, yippi.


12 September 2009

Igår var det jobb med Drakarna, sedan blev det utgång. Det var mest kul, då fick jag även träffa sötaste Cilla på metro, vi sprang på varandra och hade käraste kärleksstunden. Har saknat henne så otroligt mycket, sist jag kramades med Cilla var när vi lyckligt firade våran student. Men på måndag ses vi igen, efter min jobbintervju eftersom jag gick vidare på Donken, så nu är jag ett steg närmare, men får se hur det går.

Devils var så otroligt duktiga idag(på tidiga morgonträningen), som vanligt.
Var på IKEA och köpte(lite)ramar, en matta och en söt sak som skyddar mig från spöken.
Jobbade med Dragons igen.

Nu väntar jag på min prins.

Ni finns i mina tankar idag




11 September 2009

Idag gick jag upp otroligt tidigt eftersom jag sov hemma hos Pontus och han går nämligen i skolan, väldigt duktigt gjort. Nu kollar jag på days och tänkte erkänna att jag saknar Partille otroligt mycket. Vill bara sätta mig på ett tåg och träffa alla söta killar, men icke, idag ska det jobbas på halvmaran.

Nu ska jag försöka skriva ut min CV.

10 September 2009

Super träning med Devils, bästii pyrre(så stolt). Nu ska jag bumsa i bäddsoffan på Alpvägen.
En kyss till snyggFrida.

10 September 2009

Fint väder ute, jag har kollat på days och kommer komma iväg tidigt hemifrån denna dag. Jag ska träffa en vän från göteborg som jag träffade i Alanya förra sommaren. Det ska bli kul eftersom det var ett tag sedan vi sågs, någon gång i sommras.

På Lördag kommer min Johanna hem, bara tre dagar, typ.

9 September 2009

Trött malin kollar på tjock tv med en sovande Nattis brevid mig. Nu ska jag lägga mig ner och känna tränigsvärken krypa upp i min kropp.
Förlåt Pontus, du är min kärlek också, alltid!

Puss på dig Frida kleeis<3

9 September 2009

Nu far jag till träningen, Dragons är min kärlek!

9 September 2009

80 intervjuer, 5 anställningar, en riktigt bra intevju för mig. Vi får se hur det går helt enkelt.


9 September 2009

Igår spenderade jag min dag med Nadia och Natalie på stan. Det är mest jobbigt att gå på stan när man inte har några pengar att spendera, men vad gör man inte för att få träffa sina vänner! När min stadrunda började ta slut bestämde de sig för att följa med mig till Devils träning(så Louice fick en fin fin överraskning). Träningen gick super, vi hade dessutom fin besök, söta Aleks som gick i Devils förra året kom och kollade.
Efter träningen åkte vi tjejer hem till Natalies nya lägenhet och kollade på en mer knäpp film med en pizza i knät.
Idag är det en ny dag med jobbintervju och väntan på Dragons träning.


 


8 September 2009 - Något underbart

Jag är inte redo att släppa sommaren för att släppa in hösen.

 

Saknar de här tiderna i mitt liv.



Tiden går för snabbt.


8 Septermber 2009

Vaknade 10.30 för att se på days idag igen, lagade även frukost i första pausen, ägg och en macka med leverpastej på blev det. Jag har även spanat in massor fint jag vill ha till mitt rum, för rummet är inte riktigt klart ännu.
Nu ska jag faktiskt byta om till mys kläder, istället för att gå runt med sovtröjan på hela dagen, det börjar bli lite enformigt. Tänkte läsa vidare..

Fin fina kuddar, som jag vill ha till mitt rum, fast en svart rosettkudde också.


7 September 2009

Idag har jag sökt jobb, städat, läst, läst och läst.. Jag har även spanat in massor av fina klädesplagg som jag har lagt till på min att köpa lista, när jag väääääääl får pengar. Jag har även smidigt väldigt många planer för Devils idag, skrivit ner massor, mailat de "övre" och drömt lite, underbart.
Devils ni måste kolla eran mail angående träningen imorgon!
Jag har även träffat Nattis, bara massor med prat, bla om London. Vi har tänkt att åka dit på höstlovet, jag har dock inget höstlov längre eftersom jag inte går i skolan men jag har höstlov från cheerleadingen så det blir perfekt att åka till London då och hälsa på min älskade sis och bara njuta.



Tänk om mina böcker kunde vara så här coola.


7 September 2009

Jag har varit så duktig, jag har sökt tio jobb idag. Något som är ännu bättre är att en tjej från Mcdonalds ringde nyss och frågade om jag kunde komma på en jobbintervju på onsdag, självklart kan jag det.
Nu tänkte jag pausa mitt jobbsökande för idag och slänga mig i ett bad.

Längtar tills imorgon då jag ska träna mina söta flickor, love Devils.

7 September 2009

Helgen har gått snabbt som vanligt, men jag har inte lidigt av någon söndagsångest(som jag brukade göra på söndagarna) eftersom jag inte går i skolan längre eller har något jobb att stiga upp till, däremot går jag upp 10.30 för att se på bästa days. Efter days börjar min dag med jobbsökande, städande och bokläsning.

Måste få klaga lite på mina sten till lår och lakritssega armar.


4 September 2009

Idag har jag gjort lite mer nytta, jag har tvättat massor, köpt busskort och läst i min kära bok.
När jag gick i skolan så skolkade jag för att jag ville ligga och slappa på dagarna och träna på kvällarna, men nu när jag väl slappar på dagarna och tränar på kvällarna vill jag bara ha en syssla på dagarna. Jag behöver ett arbete för att jag inte ska ha så mycket dötid. Visst, jag har mina böcker, men något mer skulle inte skada.

Nu ska jag läsa mer och längta efter träningen. Det är bara två timmar och 55 minuter kvar.


3 September 2009

Bäst, bäst, bäst träning idag. Mina söta flickor utvecklas så otroligt snabbt, jag och Louice testar så mycket nytt varje träning och de går super, 2009/2010 kommer att bli så kul.
Idag har jag läst mina böcker, städat mitt rum och sökt fler jobb. Så idag har det varit en bra dag.

Nu ska jag leta vidare inom jobbfronten och umgås lite med min kära prins.

3 September 2009

Glömde en liten detalj på min lista inför imorgon, ställa klockan på 10.30 och kolla på days. Det är ett måste.

Godnatt


2 September 2009

Idag har jag börjat läsa böckerna från Morfar och de är faktiskt bra. Idag har jag alltså läst, varit med Pontus och Nattis samt tränat. Efter träningen mådde jag pyton ett tag, men när jag åt blev det allt mycket bättre. Efter maten började jag kolla mina vänners bloggar, det finns tusentals roliga att följa, äntligen har jag något att göra på dagarna, om mina vänner uppdaterar så att säga.

Sysslor imorgon:
Städa mitt rum(Pontus har stökat ner).
Läsa.
Kolla Paradise hotel.
Maila min CV till pappas.
Träna underbara Devils.

Jag har faktiskt något att göra imorgon!


2 September 2009

Idag kom min lillebror och väckte mig, jag blev så rädd, för jag var helt säker på att det var min storebror, jag blundade och kollade igen men det såg verkligen ut som Alex, vilket det inte var, ganska obehagligt.
Idag ska jag läsa böcker som Morfar har gett mig, jag får helt enkelt se det som ett jobb eftersom jag får belöning när jag har läst klart de. Mer än de ska jag inte göra idag eftersom jag är arbetssökande, dagarna är rätt tråkiga då. Fast ikväll är det träning såklart, det ska bli underbart, för det är i min lyckohall, Eriksdals.

Tillbaka till Days.

1 September 2009

ÅÅÅÅÅÅÅH, träningen var bäst idag, jag blir så stolt över mina tjejer. De utvecklas otroligt mycket just nu, allt går super snabbt, mycket snabbare än förväntat, det är väldigt kul att se, jag känner mig redan som en stolt mamma! Det ska bli underbart att bli storasyster till ett nytt gäng söta flickor, att få se alla utvecklas ännu mer och bli riktigt bra cheerleaders, Devils 2009/2010 kommer bli stort och fantastiskt.

Vill ha torsdag nu.

1 September 2009

Idag har jag faktiskt varit på jobbintervju, på affären IN & FINN. Så jag väntar ett samtal i slutet av denna vecka eller början av nästa, men jag har inte så mycket förväntningar eftersom tiderna blir svåra pga cheerleadingen, så jobbsökandet fortsätter.
Snart ska jag gå och träffa min bästa kollega samt bästa vän, Louice, vi ska vara i stan och invänta träningen som börjar om fyra timmar och sju minuter, längtar otroligt!

Spelas om och om igen på min dator just nu:
Evacuate the dancefloor- Cascada
I gotta feeling- The black eyed peas
She wolf- Shakira
See you again- Miley cyrus
Falling down- Space cowboys
We are the people- Empire of the sun

RSS 2.0